Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τips για να διώξετε τα πλαϊνά παχάκια
Λύσεις για το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα!

Φορέσατε το υπέροχο, καινούριο και σούπερ εφαρμοστό τζιν σας και είστε έτοιμες για την έξοδό σας!

Όμως, παρατηρείτε με μεγάλη σας απογοήτευση ότι τα παχάκια σας στα πλάγια πετάνε λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα το θέαμα να μην είναι και τόσο κομψό.

Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips πώς να μπορέσετε να χάσετε το γνωστό σε όλες μας σωσίβιο εύκολα και γρήγορα.

Αρχικός στόχος σας είναι η όλο και μεγαλύτερη καύση λίπους. Φυσικά αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω διατροφής, όχι δίαιτες πείνας αλλά σωστής και ισορροπημένης, αλλά κυρίως της άσκησης. Δοκιμάστε το περπάτημα, το γρήγορο βάδισμα και το τρέξιμο τα οποία θα φέρουν αποτελέσματα χωρίς να σας εξαντλήσουν.

Σημαντικό επίσης είναι να υπολογίζετε τις θερμίδες που λαμβάνετε καθημερινά ενώ καλό θα ήταν να συνδυάσετε και υψηλής έντασης ασκήσεις όπως το κολύμπι, το τένις, το μπάσκετ και το τρέξιμο.

Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να αθλείστε 4-5 φορές την εβδομάδα, καθώς μία ή δύο δεν είναι αρκετές για την καύση του ήδη υπάρχοντος λίπους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στους πλάγιους κοιλιακούς, είτε με τα μηχανήματα του γυμναστηρίου είτε με καθίσματα και κοιλιακούς που θα κάνετε μόνες σας στο σπίτι.

Κρατήστε ισορροπία ανάμεσα στις θερμίδες που λαμβάνετε και καταναλώνετε. Αν λαμβάνετε 1500 και καίτε 2000 να ξέρετε ότι κάποιες από αυτές είναι τα πλαινά σας παχάκια! Επίσης, πείτε ναι στην αερόβια άσκηση και καταργήστε το αλκοόλ το οποίο έχει ελάχιστη θρεπτική αξία.
Πηγή: queen.gr