Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

EAT CONTROL 120tabs (BIOTECH USA)

Μασώμενη ταμπλέτα με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Τώρα το Eat Control θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας σε μια αποτελεσματική  δίαιτα. Θα σας βοηθήσει να λέτε  όχι σε όλες τις γευστικές παγίδες και σνακ, και θα σας απελευθερώσει από τον πειρασμό των άχρηστων θερμίδων. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε από δω και πέρα να αφοσιωθείτε στη διαμόρφωση και τον σχηματισμό του σώματός σας. Με το Eat Control θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε… και να τα διατηρήσετε.

Πεινάτε; Δεν χρειάζεται να το πολεμάτε.
Ξεχάστε τις παράπλευρες συνέπειες που προκαλούν οι σκληρές δίαιτες express, όπου να σώμα οδηγείται σε κατάσταση πανικού και αρχίζει να αποθηκεύει λίπος με τρελούς ρυθμούς. Σήμερα με το Eat Control το να χάσεις τα κιλά που θέλεις δεν συνεπάγεται πείνα. Ελέγξτε το αίσθημα πείνας με ευκολία. Το Eat Control σε βοηθά να ελέγξεις τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση πληρότητας στο στομάχι. Άλλωστε η πείνα είναι το αποτέλεσμα δύο παραγόντων. Το χαμηλό σάκχαρο στο αίμα και η πληρότητα ή μη του στομάχου. Το Eat Control της BioTech αποδεικνύεται αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση και των 2 αυτών παραγόντων, με αποτέλεσμα ακόμα και στην περίοδο της πιο σκληρής δίαιτας να μην νιώθουμε πείνα.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η μείωση της πείνας γίνεται με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο, χωρίς τεχνητά συστατικά και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για παρενέργειες. Το Eat Control χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά, γνώριμα στο σώμα σας.


Δοσολογία: Λαμβάνετε 2 ταμπλέτες με ένα ποτήρι νερό 10'' πριν από κάθε γεύμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: