Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

NITRO PURE WHEY GOLD 2200gr


ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΜΕ 20 ΓΡ. ΣΤΗ ΔΟΣΗ
ΜΕ WHEY PROTEIN ISOLATE
ΠΡΟΣΘΕΤΗ L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ
ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΓΕΥΣΗ

Η Nitro Pure Whey Gold είναι η ιδανική φόρμουλα σκόνης πρωτεΐνης για δόμηση καθαρής μυϊκής μάζας με 74% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, με τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης ορού γάλακτος που είναι διαθέσιμες. Έχουμε εμπλουτίσει τη  Nitro Pure Whey Gold με BCAA, L-Γλουταμίνη, για να προωθήσουμε την ενίσχυση του αποτελέσματος της δημιουργίας των μυών. Περιέχει 21γρ πρωτεΐνης σε κάθε δόση.
Μικρές Γουλιές από Παράδεισο

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει πολλά άλλα milkshake πρωτεΐνης στο παρελθόν – είναι καιρός να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο. Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε την πλούσια και απολαυστική  κρεμώδη γεύση της Nitro Pure Whey Gold, οι άλλες σκόνες πρωτεΐνης θα μοιάζουν με φθηνές απομιμήσεις. Στην πραγματικότητα η Nitro Pure Whey Gold έχει τόσο ωραία γεύση που κάποιοι την περιγράφουν σαν «μικρές γουλιές από παράδεισο».
Εξαιρετική Πρωτεΐνη από Εξαιρετικές Πηγές
Οι πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται στη Nitro Pure Whey Gold συμμορφώνονται πλήρως με τους αυστηρούς κανονισμούς γνησιότητας. Προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για να διασφαλίσουν απόλυτη ποιότητα και καθαρότητα της πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Χρησιμοποιώντας  την ψυχρή διαδικασία διασταυρώσεων με τεχνολογία μικροδιήθησης, οι πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται στη Nitro Pure Whey Gold διατηρούν τη φυσική, εύκολα απορροφήσιμη φόρμα και δεν έχουν προσβληθεί από καμία χημική μετατροπή, κάτι που μπορεί να συμβεί με τις πρωτεΐνες που περιέχονται σε άλλες σκόνες πρωτεΐνης. Η βιολογική αξία της πρωτεΐνης που περιέχεται στη Nitro Pure Whey Goldείναι 104, που σημαίνει ότι απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα ακόμα καλύτερα κι από το μητρικό γάλα.
Τέλεια Πηγή L-Γλουταμίνης και BCAA
Τα αμινοξέα είναι οι δομικές μονάδες των πρωτεϊνών και το πιο σημαντικό είναι η βάση του μυϊκού ιστού. Οι πιο σημαντικές πηγές αμινοξέων για τη δημιουργία μυϊκής μάζας είναι η L-Γλουταμίνη και τα BCAA. ΗNitro Pure Whey Gold έχει επιπλέον ποσότητες και από τα δύο.

Δοσολογία: Αναμίξτε 1-2 κουταλιές της σούπας σε 250ml νερού τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Τις ημέρες της προπόνησης λαμβάνουμε μία δόση το πρωϊ, μία το πολύ 45’ μετά το τέλος της προπόνησης και άλλη μία δόση ανάμεσα στα γεύματα. Τις ημέρες ανάπαυσης λαμβάνετε μία δόση το πρωί και μία το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: